Qlarivia 25ppm D tartalmú ivóvíz 2021-08-15T12:05:21+02:00

Mi történik a szervezetünkben,

amikor Qlarivia vizet fogyasztunk?

Ha megiszunk 0,5 liter 25 ppm deutérium koncentrációjú vizet, és ez a víz a vérkeringés által bekerül a szervezetünkbe , ott összekeveredik a szervezetünk víz molekuláival.

Ennek köszönhetően,  a szervezetünkben az átlag deutérium koncentráció csökken. Végezzünk el egy egyszerű számítást. Számoljuk ki, hogyan változik a szervezetünk deutérium szintje a Qlarivia fogyasztása esetében.

Egy 70-80 kg súlyú ember teste, korától és állapotától függően, 40-55 liter vizet tartalmazhat. Az egyszerűsítés kedvéért a számításokban vegyük, hogy a testben van 50 liter víz és testünkben a deutérium szint 145 ppm.

Ha elfogyasztunk 50 liter Qlariviát (100 flakon 0,5l) és ezt oly módon tesszük, hogy mind az 50 liter felszívódik a szervezetbe (gyakorlatban lesznek veszteségek is) , akkor a szervezetünkben elvégeztünk 1:1 arányú hígítást.

Természetesen a fenti modellszámítás csak megközelítheti a szervezetben fellépő bonyolult folyamatok által kialakuló reális deutérium szintet.

Következtetések

Minél alacsonyabb a deutérium szint...
egy vízben, annál alacsonyabb szintig tudjuk levinni a szervezetünk deutérium koncentrációját!
Minél több Qlarivia vizet iszunk...
annál alacsonyabb lesz a szervezetünk Deutérium szintje!
Szervezetünk Deutérium szintje...
25 ppm koncentrációjú Qlarivia víz fogyasztásával legfeljebb 52 ppm deutérium koncentráció szintig lehetne csökkenteni.

Tudományos kísérletekkel kimutatták, hogy az emberi szervezet deutérium szintje, több hónapos alacsony deutérium koncentrációjú vizek fogyasztása mellett , legalább 27 ppm értékkel magasabb volt, mint a fogyasztott víz deutérium koncentrációja.

Vagyis a 25 ppm koncentrációjú Qlarivia víz fogyasztásával 52 ppm deutérium koncentráció szintig lehetne csökkenteni a szervezetben a D koncentrációt.

Vásárolni akarok!

Csökkentett Deutérium Tartalmú ivóvizek összehasonlítása

skit

Következtetések

Deutérium kúra?

Ha nem akarja, hogy átverjék, olvassa el ezt az Ingyenes Könyvet először! 

Jó döntést hozott!

Ellenőrizze a postaládáját!