Mi a különbség a QLARIVIA 25ppm-s deutérium csökkentett víz és a VETERA 25ppm-s víz között?

Fogyaszthatják-e az állatok a QLARIVIÁT?  Ilyen kérdéssel fordultak hozzánk kutya és cicatulajdonosok az utóbbi időben.

Miért is kérdik? Mert a csökkentett deutérium tartalmú vizek piacán csak két szénsavmentes víz található a 25 ppm  szuper alacsony  deutérium koncentrációban – QLARIVIA és a VETERA.  A QLARIVIÁRÓL tudjuk, hogy egy  lágy , jóízű, pH semleges, szénsavmentes  ivóvíz. “Csak” annyiban különbözik más típusú ivóvizektől, hogy a deutérium  koncentrációja sokkal alacsonyabb mint a közönséges ivóvízben, vagyis  25± 5 ppm.

VETERA

Mi a VETERA ?

Hogy pontosak legyünk , idézzük a az információkat a gyártó honlapjairól.

“VETERA-DDW-25® csökkentett deutériumtartalmú állatgyógyászati készítmény daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére (deutériumtartalom: 25 ppm) . Törzskönyvi szám: 084/1/2011 MgSzH ÁTI. Javasolt daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére a mellékelt használati utasítás szerint ( https://www.vetera.hu/vetera_termekrol.php ). “

“A VETERA-DDW-25® csökkentett deutériumtartalmú állatgyógyászati készítményt az állatorvosok 1999 óta alkalmazzák daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére. A termék 70-80 %-os hatékonyságot igazolt az állatorvosi gyakorlatban (Forrás:  https://www.hyd.hu/termekek/vetera).”

Hasonlítsuk össze a két terméket.

Különbségek

CÉLKÖZÖNSÉG

A QLARIVIA emberi fogyasztásra van gyártva és megfelel minden követelménynek, amelyek az élelmiszerekre el vannak fogadva. A VETERA állati fogyasztásra van gyártva. Célállat: Kutya, macska. Javallat: A készítmény daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére szolgál. Alkalmazás módja: A készítményt ivóvízként kell alkalmazni. Tehát  a  VETERA-t nem lehet embereknek fogyasztani ( ! ) , de az állatok, ( ha a gazdik adnak nekik 🙂 a QLARIVIÁT fogyaszthatják.

ÖSSZETÉTEL

QLARRIVIA tartalmaz az emberi szervezetnek fontos ionokat olyan koncentrációban és olyan arányban, hogy a fogyasztó  ízletes ivóvizet kapjon.  VETERA összetétele: Deutérium tartalom 25 ± 5 ppm vízben. Kalcium-klorid hidrát, magnézium-klorid hexahidrát, kálium-klorid. Sajnos a pontos értékekről nem találtunk információt.

BESOROLÁS

A VETERA-DDW-25® csökkentett deutériumtartalmú állatgyógyászati készítményt daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére.  A QLARIVIA nagytisztaságú ivóvíz, nem gyógyszer!

ÁR

A VETERA ára ( 1,5 liter 25 ppm, szállítási költséggel) 10 520 Ft (https://preventa.hu/termekek/egyeb-termekek-4/vetera-ddw-25%C2%AE-8). A QLARIVIA  12×500 ml bruttó ára 24 000 Ft, vagyis 1 flakon ( 500 ml ) ára bruttó 2000 Ft. Szállítási költség nincs, vagyis a vevő az említett összeget fizeti  (https://qlarivia-viz.hu/termek/12palack/).

Tehát az összehasonlítás kedvéért: 1,5 liter VETERA  10 520 Ft, és 3×0,5 liter= 1,5 liter QLARIVIA 6000 Ft ! Ez  42,9% különbség !

Vásárolni Akarok!

Közös Tulajdonságok

Mind a két vízben szuper alacsony 25 ppm koncentrációban van jelen a deutérium. Érdekes, de ma csak történelmi adat, hogy hosszú évekig ugyanaz a MECRO SYSTEM cég gyártotta a VETERA (és a PREVENTA) alapanyagát, aki ma is gyártja a QLARIVIA 25 ppm-s vizet
Vásárolni Akarok!
By | 2021-08-15T12:05:22+02:00 2016. 03. 12.|Deutérium csökkentés|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Deutérium kúra?

Ha nem akarja, hogy átverjék, olvassa el ezt az Ingyenes Könyvet először! 

Jó döntést hozott!

Ellenőrizze a postaládáját!